Det nya svart.

Var på spelning igår. Grym som fan. Roligaste jag haft i Karlshamn  här nere någonsin tror jag. Det slog Niklas fest, men det var nog på tiden. Den festen är ju trots allt två år gammal. För  första gången på en fest har jag haft med mig för lite att dricka. Tragiskt men sant. Som tur är har man ju vänner och vänners vänner som ställer upp i så pikära situationer. Werner och Olle fick var sin T-shirt. Horor. De sålde sig verkligen.
Jag fick en CD, så jag kanske ska vara tyst.
Snabbrecension av CD:n: Bättre än sist jag lyssnade på den. Riktigt ball på sina ställen. "Kräkas" satte sig verkligen. Fånigt kanske, men texten var träffande.
Snabbrecension av spelningen: Jag minsn kanppt inget, men jag har kläm-märken på de flesta ställen på kroppen och jag har inte haft så roligt framför en scen någonsin tror jag. Grymt ös. Hoppas de fattade det.

Har ju slått mig att det nya svarta är skägg. Jag ska göra vad jag kan för att hålla mig trendig, men så har ju Timothy Olyphant världens snyggaste frisyr i
en film jag såg idag. Ohhh beslut, beslut, beslut.

Och nej: Gabriels skägg, utseende, beteende eller åsikter är aldrig det nya svart. Han är inte före sin tid, han är inte trendig och han ser ut som ett helvete med sitt röv-hår i ansiktet. Det gäller att vårda sitt skägg och få det att se respektabelt ut.

Oh, ass.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from aiglet. Make your own badge here.
hits