Livet på en pinne

Jag vet inte om den rubriken står för något bra egentligen. Men ikväll får den göra det.
Penny Arcade roar som vanligt.
Jag är glad.
Och trött. Men mest glad.

*trallarförmigsjälvsmiley*

Söndagkväll

Ätit: Inget.
Sovit: Ytterst lite.
Rört på mig: Mellan köket och datorn: två gånger (max)
Presterat: Så lite att jag blir mörkrädd.
Trivts: Dåligt.
Spelat: Musik och TV-spel utan syfte eller mål.
Tittat: På massa skit.

Jag är mer rastlös än någonsin. Försökte hitta eldblåsarsällskap. Hittade ett. Ligger i Ronneby. Vetefasen om jag vågar åka dit. Vore så kul att få leka av sig. Måste få tummen ur och ringa dem.

Man skulle kunna säga att jag räknar ner igen. Men det är så sjukt onödig syssla. Den bara tar tid. Och tid är liksom det enda livet består av. Det är upp till oss som människor att fylla ut den. Och genom att längta till något utnyttjar vi den inte på rätt sätt.
Så mycket jag vill göra. Så mycket tid till att göra detta. Varför gör jag det bara inte? Logiken sviker.

Ajude-me sair de aqui

So. Another Sunday night.

Idag kl 12.40 ringde det på dörren. Jag trodde det var Jehovas. Hade varit skönt om det varit det. Det var istället Jörgen och någon random. De skulle på efterfest i huset och undrade om jag skulle med. Jag mådde illa bara av att se dem. Sen andades de.
Jag mår illa fortfarande.

Projektet. Hmm... Don't know what to say. Vi har hittat ett
mål. Men för att nå dit måste vi arbeta. Hmm...

Just det. Hon ringde trots allt. Kl 5. Måste varit en sjuhelsikes fest.
Inget jämfört med Jörgens kanske, men ändå.

/I squander time.

Tips för er med alldeles för mycket tid: Chappelle

Ilma dansar

Åtminstone tror jag det.

----------------------------------------------

Förutom det sitter jag och väntar. Kanske i onödan. Klockan börjar bli mycket. Hon ringer nog inte. Hoppades så. Men men. Halo är inte dumt det heller.

Roger dansar

En del folk kan göra en hel dag.
Jag gick upp kl 7 idag. Tvättade. Slösurfade i massa timmar. Åt inte förrän vid 14. Har inte ätit igen sen dess. Såg en film *goosebumps*. Sen var jag eftersökt på MSN.
Blev tvungen att dansa lite. Folk gör en glad *happyfacealloversmiley*

/me out

Låttips: Violent Pornography med System of a Down

En kväll i vetenskapens tjänst

Gjorde efterforskningar igår. Grundliga efterforskningar. Svårigheten med en sån undersökning är att hålla kvar fokus hela tiden. Jag behåll fokus länge. Men efter ett tag så blev fokuseringen lite slapphänt. Jaja, jag ska försöka skriva ner något vettigt till slut.

Gjorde åt pengar idag. Onödiga pengar. Men jag ska spara nu. Inga utgifter alls på hela November månad. *trorjagpådetdärsjälvsmiley*
Ny konsol om en månad. Sweet...

[edit]
-------------------------------------------------------

Massa alternativa folk. Jag gillar er inte. Jag får lust att gråta på er. Ni är enformiga och inte alls roliga. Kan ni inte bara droppa attityden och vara som folk? Jag lovar. Alla tjänar på det. More open-mindedness and less ... less..... yeah less of that shit you do!

Jag får besök på fredag. Det kommer bli omväxling. Omväxling är bra, right?

Jag är trött som få.

Trött, men ganska glad

Fyllde min andra MSN-logg. *nöjtleendesmiley*

Love and kisses till den berörda.

En teori om människan del 3

Jag skrev så mycket i del 2 att jag beslutade mig för att splita den.

[WORK IN PROGRESS, DATA IS SUBJECT TO CHANGE]  

Likväl som vårt Logiska Tänkande  skyddar våra Känslor från olika saker utifrån, blockerar det även saker inifrån.

Vi sänder ju själva ut signaler, tankar, vinkar, ord och masa annat hela tiden. Dessa härrör från den plats där våra Känslor bor och eftersom våra Känslor sitter där de sitter måste allt vi gör (eller åtminstone tänker göra) passera genom det yttre lagret av Logik.
Vår Logik behandlar vår tanke/infall/känsla på ett liknande sätt på väg ut som på väg in. Om jag får använda mig av det hittills klumpiga ordet "tagg" (jag är öppen för andra förslag) som beskrivning av dessa känslor skulle detta kunna förklaras på följande vis:
Taggen ses över av det Logiska Tänkandet. Om taggen är för vass så kan den ändras lite, nötas lite eller som vi är vana att höra: "Man lindar in det lite snyggt". Detta för att inte skada personen det är riktat mot.
Exempelvis:
Din bästa vän har köpt en tröja. Den är mintgrön. Din vän pasar inte i mintgrönt. Din vän ser faktiskt ganska löjlig ut i mintgrön. Det är ju dock något som man inte kan säga rakt ut. Alltså väljer man ett annat ord än löjlig när man först ser den.

Beakta: Lägg inte för stor vikt vid ordet "skada". Det finns de tillfällen då man kan behöva linda in andra saker än elaka kommentarer. För sin egen eller andras skull.
Exempel:
Bruno och Josefin har varit tillsammans i 3 dagar. Josefin känner starkt för Bruno och hon tycker det är dags för de tre stora orden. Men hon är inte säker på att Bruno är redo att höra de tre orden. Därför väntar hon med dessa, och väljer andra ord och uttryck för att visa sin uppskattning.

Allt ovan beror givetvis på hur tjockt ditt Logiska Tänkande är och hur väl det skyddar. Ibland hinner tankarna/impulserna inte bearbetas ordentligt och man gör/säger saker som kommer direkt från Hjärtat. Detta kan både sluta väl och inte fullt så väl.
Exempel:
Du hinner inte tänka efter hur bra din vän ser ut att må i sin nya tröja. Ett högljutt fniss följt av en ganska dum kommentar slinker ur dig. Din vän blir lite chockad, ställer sig framför spegeln och blir tyst. Efter en lång stund börjar även din vän skratta och håller med. Mintgrön är verkligen inte rätt färg. I och med att vännen inser detta stärks er vänskap ytterligare.
Exempel:
Du vet att mintgrön inte passar din vän på något sätt. Du beslutar dig för att lägga fram det lite fint. Din vän förstår tyvärr att du ljuger och blir mycket sårad. Du blir utskälld. Er vänskap får sig en törn och ni förlorar en gnutta förtroende för varandra.

De gånger detta framträder tydligt är under inverkan av alkohol. Det Logiska Tänkandet tunnas ut under den tid då alkohol befiner sig i blodomloppet och vassa kommentarer blandat med "Åh-vad-jag-tycker-om-dig"-tal slinker ur människan titt som tätt.
Om någon frågar om ditt beteende senare så kan du ju lätt skylla på alkoholen. Att det var ölen som talade. Men jag tror inte att det funkar så. Öl kan inte prata. Den gör bara så att Känslorna blir mer exponerade. Återigen: På gott och ont sker detta. Sen har ju alkohol andra sido-effekter än bara detta så jag anser att just alkohol är mer av ondo än vad det gör nytta.


more to come...

En teori om människan del 2

Jag har lite fler teorier. Eller snarare fortsättning på föregående del.

[WORK IN PROGRESS DATA IS SUBJECT TO CHANGE]

Såg på TV:n nu. Scrubs. Hörde en grej där. Nu har det dock gått några minuter och jag har dåligt minne. Men jag tror att det var såhär:
"Your brain is trying to protect you from the truth." (hahaha! Precis när jag satt och tänkte på det så fick JD en flashback och jag fick det exakta citatet (me so lucky))

Jag vill passa på och dra in detta i mina teoirer om hur människan funkar.

Det är lite klurigt. Men skulle kunna ses så här:
De taggar (bättre ord någon?) som vi tar in varje dag, varje minut kan direkt sätta sig i Vårt Hjärta och göra stor skada (minns att skada kan vara positivt). Vårt Logiska Tänkande hinner inte reagera innan det är försent.

Vårt Logiska Tänkande fungerar inte bara förebyggande. Det reparerar även de skador som uppkommit.
Vissa saker är lätta att släta över och rätta till. Att kommentaren "Fan vad ful du är" i ett kompisbråk inte sätter sig lika djupt (om den ens sätter sig alls) som att någon nära vän och/eller släkting dör är kanske inte så svårt att förstå.
Det Logiska Tänkandet tar hand om allt detta och försöker laga de ärr som uppstår. En tid efter sitt husdjurs död så har man bara kvar bra minnen (ärr) och mår inte lika dåligt som strax efter bortgången.

Ett nyckelord här är "tid". "Tiden läker alla sår" heter det ju. Och det är just vad det handlar om. Man tar, beroende på händelse, olika tid på sig att smälta och hämta sig efter att man blivit ärrad, men tids nog så är man inte 'sårad' längre. Man har bara ett litet ynka ärr kvar.
Under tiden då? Vad händer under den tid då man fortfarande har "ont" (man behöver inte ha blivit träffas i hjärtat på ett dåligt sätt, remember?)? Då täcker vi upp såren. Vi låter det Logiska Tänkandet täcka upp åt oss och ge en falsk bild av hur det egentligen ligger till.
Exempel:
Karl-Johan har druckit alkohol. Han träffar en bekant som också druckit alkohol. De säger en massa snälla saker till varandra. Karl-Johan visste inte att det var så lätt att prata med sin bekant. Båda två mår bra av detta.
Veckan efter träffas de igen. Den här gången nyktra. Nu vet de inte riktigt hur de ska bemöta varandra. Båda två blev jätteglada veckan innan men väljer ändå att täcka upp detta och låtsas som ingenting. De beter sig som tidigare mot varann och de säger inte samma saker till varann.
Allt bra som verkligen har satt sig hos de båda täcks för tillfället upp av det Logiska Tänkandet. Detta eftersom Logiken hos de båda säger att så djupa konversationer har inte pojkar med varandra.

Detta kan bli ett så övertygande beteende att man ibland lurar sig själv. Detta är inte bra. Antingen missar man mycket (om man blundar för bra saker som hänt) eller så sluter man inne sånt som är dåligt.

more to come....

Oh Sunshine!

Killen över mig blev aldrig tyst igår. Han spelade musik skitsent på natten. Jag vaknade vid två av en jävla mardröm igen. En som jag t.o.m. minns. Jag kunde knappt sova resten av natten heller av någon anledning. Det regnar som satan och jag har två kilometer till skolan. Med cykel. Fick ett meddelande från comviq nu att de kommer dra 508 spänn från mitt konto.

Allt detta bidrar till en dålig dag, right? Men det rör mig inte. För innan jag insåg att det regnade, innan klockan ringde och innan jag fick telefon-räkningen (via sms) så vaknade jag. Det var ett trevligt sätt att vakna på. Så trevligt att jag faktikst inte bryr mig om att jag kommer bli lika blöt på vägen hem som jag blev på vägen hit.
Och dessutom: min lunchlåda idag tillägnas Sanna, som någon gång sa att man ska lägga ner kärlek i mat. And hence: mina mackor är underbara. De tog tid att göra, men de smakar djävulskt gott.
*tackarochbockarförtipsetsmiley*

Fick en bild igår. Den var het som få. Från värsta festen (tror jag, men jag kan ha fel). Försten som identifierar personerna på den vinner något bra (personerna på bilden har ej rätt att tävla).
Jedrar i min lilla låda

Fick en ny bekantskap i går. Känndes som vi hade tusen saker gemensamt. Det skrämmer mig. Aldrig träffat någon som varit så lik mig.
[Note to self] Håll mig borta från denna person. Jag är inte en person jag vill umgås med.

Fick en Pantera-skiva nu. De funkar. Lite för glada tycker jag. Men visst. Det kan ju behövas en dag som denna.

Inser nu att jag skriver alldeles för mycket på det här stället. Men vad ska jag göra? There's nothing else to do.
Nu ljög jag. Det finns tusen grejer att göra.
Fuck that! Jag ska sova nu. Om jag klarar mig utan mardrömmar 'n' shitså ska jag återigen försöka sova tills på måndag. Ska dra för lite extra gardiner så kanske jag klarar mig. *hopassmiley*

Min handled är röd.

Snart. Blir. Jag. Besviken.

Enligt mina beräkningar är det bara ca 3.5 timmar kvar.

Men å andra sidan. Om 5 timmar har jag the Transporter 1 och 2 hemma. That should help ease the pain.
/yay

Hahaha. Reklamen på TV nu. Jag har sett någon som säljer alkohol till ungdomar. De kallas danskar. De sålde till mig. /score

Skitpisslir

En mening. Han skrev en mening. Men den meningen kom som den kalldusch jag trodde jag kunde undvika. Nu vart det helt plötsligt en väldigt tråkig stämning i lägenheten.

Jag sov till 12.25 idag. Det var nog ett slags rekord. Eller bara en dålig undanflykt. Jag ville inte vakna idag. Hade jag fått välja hade jag inte vaknat förrän på måndag morgon. Det hade varit perfekt. Men nu är det så att människor inte klarar att sova tre dagar i sträck. Det suger.
Jag drömde en groteskt hemsk dröm. Jag minns ingenting av den nu, men jag minns att jag vaknade och ringde ett samtal. Inget svar.
Nu blir det frukost.

Jävla skit.

Jag skulle kunna klättra på väggarna nu

Det kliar i kroppen

Jag gjorde en bild i dag som jag blev tokigt nöjd med. Den enda hittills. Nästan (men bara nästan) i klass med en av
Sannas bilder.
Så här ser den ut:I morgon är jag "ledig", men eftersom jag inte gjort något på projektet tidigare i veckan så måste jag ta mig i kragen. Dags att komma i gång lite med det här nu tycker jag. Det är slut på barnleken. Jag får inte softa längre.

Helt utan anledning.

Sanna förgyllde min trista kväll förut. Det tackar jag för som attan, det behövde jag.
Karin tittade förbi också en stund från London. Inte lika länge dock, men det var ett lika trevligt samtal som det var kort.

Eller ja.

Jag har ritat lite idag. det var mysigt. Kom på att jag inte gjort det på ett tag.
Det märktes. Jag skäms. Men jag ska träna lite. Teckna massa shit så blir det nog bra till slut. Förresten. Jag var nog aldrig så bra som man kan tro.

För mig är det all anledning i världen, men jag vet att...

Nu får det vara bra för idag. Jag ska försöka skriva en fortsättning på mina teorier om människans uppbyggnad. Jag tror att jag kan bli klar med det. Men allt kan hända. Det kan ju bli som ett av mina andra projekt. Jag kanske tröttnar mitt i.

Skulle låna en bok idag. Men den var för jobbig. OCh så tänkte jag: "Projektet. Måste fokusera på projeket!"
Varpå jag kommer hem och börjar spela Halo. *godeGudskärpmigsmiley*

Jag kommer sitta här i morgon också.

Lev väl! För min skull!

En teori om människan del 1.

Jag har en teori. En teori om hur människan är uppbyggd.

[WORK IN PROGRESS. DATA IS SUBJECT TO CHANGE]

Männsikan är uppbyggd av två saker. Det Logiska Tänkandet och Känslor.
Känslorna sitter längst in. Ni kan få kalla det själen om ni så vill. Det finns tusentals känslor. En känsla för varje person man mött, en känsla för varje resa man gjort, en känsla för varje djur man klappat etc. in i det oändliga. Men alla känslor sitter på samma ställe i människokroppen. Längst in.
Varje person vi möter, varje låt vi lyssnar på, alla städer vi besöker kan liknas vid taggar. Dessa taggar sticker utan pardon rakt mot våra känslor och försöker sätta sig där. De försöker skada oss så att vi ska minnas dem. Lägg nu inte för stor vikt vid ordet "skada" eftersom en bra teaterföreställning inte är skadlig men den sätter ändå spår i vårt Innersta. Den ärrar oss så vi ska minnas den.
Vissa taggar är självklart vassare än andra. Att det unga tu får var$nadra på vita duken är ju inte hälften så trevligt som att själv få krypa ner hos sin älskade.
Nu är det dock så att våra Känslor bara kan ta en viss mängd "taggar" innan de kolapsar och vi mår dåligt.
Här kommer min andra del i teorin in. Det Logiska Tänkandet.

Det Logiska Tänkandet ligger som en hinna runt våra Känslor. Det bromsar upp och stöter bort de "taggar" som vi bombarderas med dagligen. Det bryter ner dem i små fragment som vi, med våra Känslor, kan behandla. Det Logiska Tänkandet är olika tjockt runtom våra Känslor och skyddar därför vissa delar bättre än andra.
T.ex:
En film handlar om ett sjukt barn som inte klarar sig förbi sin sjunde födelsedag utan dör och lämnar sina föräldrar i sorg.
En person med egna barn som ser denna film har troligtvis ett tunnt skydd vid denna del av sitt Känslocentrum. Det Logiska Tänkandet kan inte bryta ner de känslomässiga "taggar" som filmen sänder ut, och man träffas blir lätt påverkad (men ändå påverkad) av filmen.
En person utan barn har möjligtvis ett tjockare skydd vid denna del av hjärnan och Det Logiska Tänkandet hinner bryta ner "taggen" innan den träffar personens Känslor och denne blir inte lika rörd av filmen.

...more to come

*ingetuttryckallssmiley*

Fick ett samtal.

Hade velat höra andra saker.

Men det var bättre än inget.

*****

Slipknot for the people!

She seemed dressed in all of me, stretched across my shame.
All the torment and the pain
Leaked through and covered me
I'd do anything to have her to myself
Just to have her for myself
Now I don't know what to do, I don't know what to do when she makes me sad.

She is everything to me
The unrequited dream
A song that no one sings
The unattainable, Shes a myth that I have to believe in
All I need to make it real is one more reason
I don't know what to do, I don't know what to do when she makes me sad.

But I won't let this build up inside of me
I won't let this build up inside of me
I won't let this build up inside of me
I won't let this build up inside of me

A catch in my throat choke
Torn into pieces
I won't, nO!
I don't wanna be this...

But I won't let this build up inside of me
I won't let this build up inside of me
I won't let this build up inside of me
I won't let this build up inside of me

She isn't real
I can't make her real
She isn't real
I can't make her real


Ingen fara. Jag lever.

Det var länge sedan jag skrev här.
Ett: Jag har varit hemma. Missade ni mig? Konstigt. Jag träffade alla kändes det som. Men jag kan ju ha fel. Nästa gång ska jag förvarna bättre. Eller inte.
Två: Syster är på besök. Per trodde det var Ida. Pfft! Såg han inte hur lika vi var?

Detta har resulterat i att jag inte skrivit på en vecka. Vilket borde innebära att jag har hur mycket som helst att skriva nu. Men det har jag inte. Synd.

Projektet har börjat lite mer på allvar. Jonny has joined the group. Vi har börjat ringa in spelet. Men det saknas fortfarande vissa detaljer. Vi får se vad som händer.

Ljussättningsövning i morgon. Det suger. Vi gjorde massor sån skit när vi hade ljussättningshelgen och ja gvill inte göra mer. Men detta ska tydligen vara en examination. *sadfacedsmiley*

Jag fick Halo på posten idag. Det är så mycket bättre än tvåan. Min lägenhet har blivit tre hekto bättre. Fast inte renare. Den ser ut som stryk. Massa sladdar och crap på golvet.

Madrassen är uppblåst. *blinkarmedenaögatiensärskildpersonsriktningsmiley*

En liten pik till er alternativa också:
Gamespot

Dagiset Fridhem

Jag bor på ett dagis, med allt vad det innebär.
Ta mig härifrån fort!
      ...snälla?

The light that faded

Maybe I knew it from the start. It seemed to good.
It was too good.
Do not go with your feelings, think logically! Hadn't done that for nearly a year now. But then I let go of the logical part of my brain for two seconds. Two very stupid seconds. I'll make it better. I'll get my act together. Somehow...

But as one light is out of sight for now, the others seem to shine even brighter.
And I may just be able to light another. One I know will burn as hell when it arrives.

And maybe that's what I need in this dull place. Something that can raise hell.
I wan't hell.

***

TV:n retades som satan förut.
Program ett: Grattis Världen. De drack alkohol som dumma tonårsbarn. Jag ville ha alkohol.
Program två: Drickbart. Alkohol. Ett program som bara behandlar alkohol. Jag blev ännu mer sugen på alkohol.
Mellan dessa program (och även mitt i dem) visades reklam för Smirnoff Vodka. *Jättesugenpåspritsmiley*

Har bara en skoldag kvar den här veckan. Laboration i morgon, sen ledig. Bra vecka. Bättre än vad många tror.
Den bästa på länge.

Känner för att gråta, så bra kommer den bli. Men. Det orkar jag inte. Alldeles för jävla skittrött på allt nu. Orkar inte bry mig.

Men ingen fara: Om [kort tid] kommer jag att bry mig. Jag komemr bry mig som jag aldrig gjort förut.
Vi ses då!

(schh.....!)

Lev väl! Alla!
Och ja: Juha är ett tokmysigt namn.

Söndag vecka 40

Hahaha! Hohoho! Hihihi!

Nae. Så kul är det inte.

Var i skolan idag. Vi hade sista dagen med ljussättningsövningar. Intressant var det förvisso men ingen i hela klassen hade orken att göra något. Detta var ltie positivt mot slutet av dagen. Jag trodde aldrig att vissa folk kunde vara så roilga som de var.
På vägen hem fick jag något slags Jackass-ryck. Jag kastade inte mig själv in i saker eftersom jag hade en dator på ryggen, men jag kastade min cykel på lite alla möjliga och omöjliga vis. Och cyklade inte som jag skulle och massa annat. Mitt cykelstyre blev snett *elaktskrattsmiley*
Hade velat ha sönder något på riktigt. Som tur var hade jag ju datorn på ryggen. Annars hade jag säkerligen slängt mig in i något olämpligt.

Per ska utbilda sig i TV-spel också. Fanimig på tiden.
Jag och Juha ska utbilda honom. Han får leta efter bättre utbildning.

Första drickan från Danmark har öppnats också. Känns så dumt att dricka av det bara. Det var ju så dyrt. Men det är klart. Det var ju därför jag köpte det. För att dricka det alltså.
Får se hur mycket det blir kvar till... Ja.... Just det.... (schhh.....!)

Fick massa konstiga telefonsamtal inatt. Tror jag. Jag sov under hälften av dem. Men jag tror de var konstiga. Kommer inte riktigt ihåg hur många de var heller. Kan iofs bara varit ett. *tålatttänkaspåsmiley*

Veckan har varit ganska varierande. Jag tror att det var den här veckan vi var i Danmark. Men minnet sviker pga trötthet och drycker.
Känn som längre sedan. Överlag har det nog ändå varit bra. Jag har fått tillbaka en gaffel som jag glömde i skolan för två veckor sedan. Det var ju positivt om något.
Och just det . Jag stal tre bananer i skolan idag med. Ha! In your face Gourmet Grön!

Veckans känsla präglas av det galna slutet just idag:
Nobuo Uematsu - Sara ni Tatakau Monotachi (FFVII AC Version)
Crazy-ass låt. Skitkass säkert, men just nu bryr jag mig inte. Just nu är den bra. And that's what really matters.

/räknar ner.

Roger sparar pengar

Jag har hittat ett projekt.
Ett projekt som inte har med skolarbete att göra. Det kommer bli ett dyrt projekt. Därför kommer jag nu att börja spara pengar.
Det kommer att bli ett kul projekt. Ett sanslöst roligt projekt.

Ännu en ljuspunkt.
Förvisso utom synhåll än så länge, men den finns där.

Och i morgon är det sista skoldagen den här veckan. En söndag i skolan känns föga upphetsande för många. Jag bryr mig personligen inte så mycket när vi går i skolan. Jag är trött på mest allt nu för tiden.
Men jag kommer att få ny ork snart. Första ljuspunkten rör sig närmare.

/räknar ner.

*måbramsiley*

iTunes spelar bara Clawfinger och Slipknot nu för tiden.
Projektet ska snart påbörjas.
Jag sover dåligt om nätterna.
Diskhögen växer exponentiellt.
Jag har börjat störa mig på folk igen. Folk jag inte ska/får/borde störa mig på.
Det är höst.
Jag får laga min egen mat.
Det är stökigt på mitt golv. Och på mitt skrivbord. Och mitt soffbord.
Jag har tvätt. Som behöver tvättas.

Det finns ljuspunkter. De ljuspunkterna är långt bort. Rent fysiskt alltså.

Jag ska se till att ändra på det.
Snart.
                   Snart.
                                        ....snart

/räknar ner.

Nedräkningen som har blivit allvar

Nu finns det ett datum att räkna ner till!

Jag blev Riktigt Glad. Tack!

Den här veckan ser jobbig ut. Vi ska ha hela helgen till att leka med ljus. Och med leka menar jag: vara i skolan! Jag ahr inget emot att vara i skolan på helgen. Det är lugnt. Men det känns konstigt att inte ha varit i skolan sen i tisdags förra veckan (borträknat tentan) och sen helt plötsligt ta tre dagar i rad som är så fullmatade med saker. Kommer bli jobbigt. Men det får jag ta.

Medieteknik-kursen tog idag en helt ny vändning. Projektet introducerades. Det komemr bli intressant. Helt plötsligt är det inte bara film och video. Nu handlar det om alla medier. Nice....!

Pratar med Oscar i detta nu. Han har precis fyllt en msn-logg. Känner mig hedrad eftersom det var "min" logg som blev full. *sträckerpåsigsmiley*

Nae. Nu måste jag sova. Ska ut och resa i morgon.

Må väl!

/räknar ner.

[ingen titel] (pga dålig fantasi)

Karlshamn blir bra. Nu är det riktigt trevligt här nere. Ågatan 12 är teh shit. Jag ska inte berätta varför. Ni får faktiskt komma ner och titta på det själva.

iTunes har blivit häftigt. Installerade på order av Sanna, och det vart ju succé. Jag lyssnar på grannarnas musik hela dagarna nu. Bragrejer. Funderar på att börja handla också. Det är ju snabbt enkelt och relativt billigt. Och så slipper man oroa sig för att man fulwareZar.

Baren är färdigställd. Den blev klar igår. Men nu börjar den bli mysig. Massa ljus och grejer. Ska hitta en överdel bara så blir det klart på riktigt också. Hoppas kunna hämta en hylla hemma också när jag åker hem den..... Nae. Ni trodde väl inte att jag skulle säga det? Inte en chans!

Veckan har varit bra. Händelselös, trist och enformig men alldeles underbar eftersom helgen blev totalbra.

Veckans känsla:
Black Eyed Peas - Pump it!
Texten: totalt överdålig.
Musiken: Underbar!

Lyssna på den! Jag dansar till den hela tiden nu för tiden.

/räknar ner

Ett inlägg om absolut ingenting

SKulle precis skriva ett inlägg om en rolig sak Sanna pratade med mig om. Men jag inledde det inlägget med:
"Man ska inte dela med sig av sina privata samtal med andra"
Och efter en sådan inledning så kan jag ju inte fortsätta. Eller hur. Jag är ju en trustworthy guy, så... Det blir inget med det!

Kan istället säga att jag ätit kebab i Karlshamn. Det smakade sådär. Men det var vitlökssås. Satt mest och var avundsjuk på er som kunde gå till Odencenter efter att ha gjort stan! *vattnasimunnensmiley*

/räknar ner.

hits