Hail the saucage fest!

Längesedan man skrev här.
Blogga är så 2004.

Häftiga djur

Jag gillar speciellt listan längst ned.

"                      Lejonhanne + tigerhona = liger
Tigerhanne + lejoninna = tigon
Häststo + åsnehingst = mula
Jaguarhane + lejoninna = jaguon
Lejonhane + leopardhona = lejpard "

Oh! Förresten så har det svenska språket gått åt helvete. Jag läste en gammal Kalle Anka igår, den var från 98 tror jag. Där fanns ord som "nå't", "så'n" och "nå'n" med. Ord som är riktiga men som idag har förkortats ned till de numer accepterade formerna "nåt", "sån" och "nån". Det går utför med språket. För er som inte ser skillnad så säger jag: Ta en språk-lektion.

Ge Te Eff O

Alltid lika roligt när folk tror att Ida är min flickvän. Stackars Sophia, inte kunde hon veta. Kanske ska passa mig lite med hur jag beter mig. Vill ju minnas att Ilma fick höra en del när det gällde oss. Det är trist att folk utifrån och deras åsikter ska styra hur man umgås med folk, men om det krävs av mig så ska jag sluta göra som jag gör. Vad det nu ä'r jag gör. *snesmiley*
Blev uppvaktad av Kristin på födelsedagen. Det var en trevlig surpris.

Någon fick mig att börja tycka saker. Någon annan fick mig att sluta lyssna på vad jag tycker. En tredje försöker återigen få mig att lyssna på vad jag tycker. I really don't like the things I feel. Så är det bara.
Uuusch...!


Edit 28e Juni:
Tydligen är det här inte publicerat.... Fråga mig inte vad det handlar om....

Allmän röra

Saker stressar ihop sig. Och här sitter jag. Illa illa.

Måste dra. Det här håller inte.

Challenge turned down

Ny grej på internet-forum är någon slags utmaning. Det kan liknas vid kedje-brev, med den skillnaden att det sprids mellan gäst-böcker och kommentars-sidor. Jag har tydligen fått en utmaning av min syster. Kan bara säga som jag brukar. Jag sprider inga utmaningar vidare. Jag tycker om syster så mycket att hon troligen vet det mesta. Och tycker hon inte att hon vet så får hon fråga mig.

Mor kommer om tio minuter. Då får vi plocka undan saker och försöka få ner det där åbäket i den låda from whence it came. Blir ett projekt.

Bongen kommer till Falköping i morgon.

hits