Start over, make right

Nu är det nyår snart. Med allt vad som hör till. Jag tror att de flesta jag känner kommer blåsa skallen av sig med alkoholens hjälp (Niklas enda kända undataget hittills). Jag tycker dock att ni ska sätta er ner en stund innan festkvällen börjar. Sätt er ner och börja fundera. Fundera på vad ni gjort i år. Tänk tillbaka ett år i tiden (give or take a few weeks).

Var stod Du för ett år sen? Vad hade Du precis avslutat? Visst kändes det skönt att Du klarade dig genom den där sista veckan på det gamla året? Visst mådde Du dåligt över att 2005 bar med sig nya saker att tackla? Du ville kanske frysa tiden och stanna i mellandagarna för att Du inte ville kännas vid en särskild Någon? Du kanske ville skynda in i det nya året för att återigen kunna glädjas med vänner och familj?

Var stod du för ett år sedan? Vad hade Du precis påbörjat? Vad skulle det nya året innebära för Dig? Hade du allt utstakat fram till September? Hade Du inget planerat på nyårsaftonskväll?

Vi vet nu i efterhand hur 2005 såg ut. Allas 2005 var olika. För vissa bjöd det på stor förändring medans det för andra inte förde med sig en större överraskning än att vi glömde av den i samma stund den slog oss.

Vad vi ska sätta oss ner och fundera på riktigt ordentligt har dock ingenting att göra med vad vi gjorde förra året. Vi måste se till nuet. Var står Du nu? Vad har Du för förhoppningar för 2006? Varrför ser du dem som förhoppningar och inte som planer? Det finns bara en person som kan hjälpa dig på din jakt efter lycka. Lycka kommer inte på ett paket med posten (såvida du inte beställt det). Du måste engagera dig. Det finns ingen framtid. Det finns ingen dåtid. Allt vi gör leder inte mot ett förutbestämt öde. Allt är ett enda stort nu. Alla "nu" kommer senare i livet att ha formats till minnen. Hur vill du att dina minnen ska se ut? Visualisera dem och ta sen och realisera dem.

Jag vet vad jag ångrar med 2005. Jag hoppas att jag sitter om ett år och ångrar färre grejer. Men, det är ju upp till mig att det ska bli så.

***

Såg Kong häromdagen. Riktigt tung film. På alla sätt. Jag (och Jen (som hon tydligen signar sms med)) vet att filmer inte lätt påverkar mig. Men jävlar vad ledsam den var i slutet. Riktigt ledsam. Ledsamast i år faktiskt.

***

Errr..... Nyår då? Vad händer?

Hjul (tröttnar inte på den omskrivningen)

Ska hem om några timmar. Har fortfarande inte packat. Sitter och klipper lite film. Men borde egentligen slå in julklappar. Oops.

Hmmm.... Tänkte redogöra kort för er hur fredagkvällen var.

Fredagkvällen var trevlig. Kåren (eller Kawren som jag tror att de vill bli kallade) hade hittat ett mysigt band (tror kanske snarare att det var bandet som hade hittat kåren). De spelade massa bra musik. Tyvärr hade de endast två egna låtar. Hade hemskt gärna hört fler med dem. De var bra. Riktigt bra.
Annars flöt kvällen på fint. Bästa baren jag varit i på länge. Skön volym (om man inte var på ''dansgolvet'' i rummet bredvid), billig dricka (~20 kr) och bäst av allt: trevlig personal (jag fick massa vatten!).

Kommer gå dit fler gånger. Om inte för uppträdandena (det var ett luciatåg där också) så för arkadmaskinen som kostade i princip ingenting.

****

Nu måste jag verkligen gå och packa in julklappar.
Syster (den obiologiska):
Du får inte den grejen jag nämnde. Du får något annat en annan gång. Är det lungt?

/puss hej!

P.S. Jag är 58!

<3 syster

Var bara det jag skulle säga.

Hon är bäst i världen. Eller ja.
Jo.
Faktiskt.
Helt sjukt jävla bäst.

Ska redovisa om 11 timmar. Det kommer inte gå bra. Men vafan. Det är högskola. Man gör om tills man gör rätt.

Snart sova. Men återigen: <3 Sofie.

Kryddig flicka @ min lägenhet

Hittade en gammal flamma i lådan som mamma tog med sig ner.
Röd-brun-blond-svart-hårig, 40 minuter lång och underbar att lyssna på. Spice girls håller än. Gör de jobbiga timmarna lite kortare. Om det nu är bra eller dåligt har jag ännu ej räknat ut.

24 timmar kvar nu. Sen står jag där. Tillsammans med de andra flarnen. Hmm.. Detta kommer bli så intressant. Min första högskoleredovisning. Hade varit lättare att genomföra om skolan inte varit så flummig. Först säger de: "Fri lek!", "Gör som ni vill, vi är inte så hårda i this-n-that!" och "Detta är inte så farligt, det viktigaste är att ni har kul och att ni lär er något."

Sen skickar de ut lappar som beskriver hur vi skulle ha gjort, när det är bara en halv arbetsvecka kvar. Lappasr som beskriver en arbetsgång ämnad för rutinerade högskolestudenter och som inte på något sätt kan liknas vid det första de sa om projektet. Det känns inte bekvämt.

Jag längtar till matten. Den är logisk. Och enligt vissa personer *wink* så är det tydligen bra.

/ag1337 (all hail the mighty JDN!)

30 timmars illamående som sakta avtar

Hittat en sjukt pratglad person på nätet. Det underlättar.

*tycka om*

30 timmars illamående

Jo. Nu börjar nedräkningnen. Komer ni ihåg den förra? Den gladdes jag över. Den här däremot är den absolut värsta nedräkningen jag varit med om. Men som jag alltid säger till alla andra: Alla situationer du befinner dig i har du själv försatt dig i och är ditt eget ansvar att ta dig ut ur.

Om vi ska blicka lite längre fram än till det absolut dötrista Torsdag så kan vi blicka till den absolut jätteroliga Torsdagen. Den som börjar vid fyra-tiden. Då ska jag intaga starka drycker och spela spel som det aldrig spelats förr. Är jag ledsen är det för att trösta mig, är jag glad är det för att fira.
Och på Fredag är det fest. Vilket jag på ett alldeles förträffigt sätt fick reda på idag.
För i dag i brevlådan dök ett hemmagjort brev upp som var adresserat "Till Roger & Per". Per läste högt och innan han hann läsa klart hade jag reagerat på en grej. Pojken som skrivit brevet hade refererat till .smoersex och att de skulle "vara fulla som Larsar ännu en gång!". Detta fick mig att reagera eftersom den enda gången jag hört detta tidigare var när jag själv
skrev det för längesedan
Mycket lustigt tänkte jag. Men när Per läste slutet framkom det att någon tydligen sitter och lusläser min blogg. Hur denna människa hittat hit eller om det bara var nyss nämnda inlägg han läst är för mig oförståerligt, men jag är glad att någon utböling hittat hit *blinkarlitemedenaögatsmiley*.

Kommer bli mycket intressant. Men om personen i fråga läser min blogg så tackar jag (och Per) härmed ja till inbjudan. Vi ska försöka hitta dit så gott vi kan.

*försöker andas lungt*

Bara några få timmar kvar. Jag vill verkligen inte genomlida sån här skit. Varför hamnar jag ändå alltid i dessa situationer? Svar/lösning på probelemet mottages tacksamt och belönas med
What. Ever. You. Wish. For.
Inga undantag!

Lev väl! Jag gör det snart!

Subliminal Self

Inga rätta svar än så länge. Ni är inte någonstans i närheten. Keep on guessing.
Frågan för er som missat den:
Vad har jag spikat upp på väggen?

******

Ibland får man reda på skit. Man vet inte om man ska tro på den. I chose to believe in it. I almost threw up.

A hug?
Anyone?
Please?

Oh. Never mind then. I'll mend. *bigsmile*

Ses sen wtf!

Och just det: Hata "osv". Världens sämsta utttryckexpression.

I fyrans anda

Jag blir så glad av alla tävlingar på 047. De är så där mysiga som det ska vara på jul. Inga köpkrav av deras produkter, inga avgifter för att delta, bara en himla massa skoj.

Har gjort ett bidrag till deras teckningstävling nu. Den blev bra om jag får säga det själv. Men det kanske jag inte får.

Jag gjorde en egen tävling i går kväll. Men tyvärr byggde jag tävlingen precis i samma stund som någon vann den. Men för er som vill komma god tvåa finns chansen nu.
Vad har jag spikat upp på min vägg?
Rätt svar ger vinnaren föremålet i fråga (föremålet är redan vunnet).
Tvåan (dvs någon av er därute) får alltså tyvärr inget förutom min djupaste respekt. Och kanske en julklapp. Men jag lovar inget.

Må bra! Jag försöker så gott jag kan i alla fall.Chill man!

*försöker andas lungt*

Ida.

För en gångs skull så har jag satt en rubrik som har med innehållet att göra.

Ida.

Förutom att jag sitte roch pratar med Söt i telefon så sitter jag och chattar med henne. Kan tyckas onödigt.
Det är det nog också.
Jag bryr mig inte.

Den bjuder jag på.

[Utrymme lämnat blankt]

Per verkar inte ha någon koll på var jag befinner mig i detta nu. Så jag tänker inte ens bry mig om att kommentera hans kommentar. Trevligt att han tittade förbi dock.

Sven är en vaken kille. Jag har ändrat inlägget till hans ära. Och för att mina misstag inte ska synas i framtiden. Skulle bett honom om hjälp också. Men det "löste" sig. Tills vidare vet jag vad han har för adress. För det här kommer inte gå smärtfritt.

*pressing Alt + 2, hoping for crit*

Världen är upp-och-ner. Inte på ett dåligt sätt. Men absolut inte på ett bra sätt. Ett
vakuum (inte ett vakuum enligt definition två) har uppstått. Inte ett trevligt vakuum, men inte helt otrevligt.
Folk är udda. De blir uddare och uddare för var dag. Eller så är det jag som gjort något. Hur ska man ta reda på det? Teori-delen av mig står utan förslag och vad jag känner är alldeles för obehagligt för att ta reda på.

Oh, yes she is!

Passade på att stifta en ny bekantskap i går. Inte dumt en sen torsdagkväll. Alla kanske inte blev lika glada över det som jag, men what the fuck do I care? Så länge ingen tar allvarlig skada av mina bekantskaper så håller jag mig med precis vilka vänner jag vill.

Go away.

Har blivit satt på avgiftning också. Ingen vidare belöning i sikte. Möjligtvis ett 'Godkänt' i MEA040 då. Förutom det har jag inte sett någon som helst antydan till belöning. Avgiftningen är ju iofs tillfällig. Den kan sägas vara lite mer av ett uppehåll. Ett uppehåll som tar slut på torsdag. Då smäller det. I trippel bemärkelse. 66% av de bemärkelserna är bra. Och 66% är dåliga. You do the math!

Come here.

Nu sitter jag i Vent igen och diskuterar WoW med några pojkar. Men jag går ändå inte in förrns på torsdag. Inte bra för pôjka!

Vi ses.

Jag har då aldrig

Köpte en flaska hudlotion i går.

Så mycket händer det här.

Eller snarare: Så mycket gör jag.


*sob*

Omskrivningarnas snart krönte konung!

1:a idag.

Ni har inte köpt en julkalender hoppas jag!

Jag har en till er. En som är så bra (jag har efterhandsläst förra årets upplaga) att ni inte kommer veta vart ni ska ta vägen.

047 för satan! Don't make me repeat myself!

Gå in nu. Klicka hjulgranen och njuuut. I know I will. Jag har iaf bytt startsida för en månad framåt!

/lev väl!

P.S. 047 för 17 tomtegubbar!

hits