Jag har hittat en flicka

Nä, det skulle väl aldrig falla mig in. Men det fick er att läsa så här långt.

Sitter och pratar med mina två bästa kamrater (det är en underdrift att kalla en av dem för kamrat jag vet, men vaskajajöra?) och tänker över min situation här i lägenheten. Vill nog egentligen bo själv. Men eftersom jag ska bo här i fyra månader till mist. Så jag får vänja mig. Damn it!

*** här börjar nörderiet***

Har blivit mer glad över mitt skolval också. Kanske t.o.om. kan tänka att gå klart *leendesmiley*
Hittade tt 3D-bibliotek till C++, lyckas jag installera det på rätt sätt så kan jag kanske lyckas göra lite häftiga grejer. Jag fick igång de förinstallerade sakerna och de var tuffa. Partikeleffekterna var det enda som sög.


*** Nu slutar nörderiet***

Alltså. Min room mate har små ökenråttor. De luktar inte hallon. You figure out the rest.

Lindis har äntligen insett at han har ett förhållande med en flicka. Varför är det alltid pojkarna som inser sån här skit sist av alla? Hon fattade. Jag fattade. Syrrans pojkvän fattade. Men Lindis bara vägrade fatta. Klantarsel.

Jag har en hel ledig dag i morgon. Som synd är har jag ingen digitalkamera så ja kan inte ägna hela dagen åt att ta kort på mig själv. *blinkamedenaögatsmiley*

Hahaha! På tal om ingenting. För er som inte vet det: Jag har flyttat. Jag bor numera som volleybollarna gjorde hemma på Wetterlin. Jag bor ganska exakt som de gjorde. Invandrartätt kvarter med en massa studenthem inklämda mellan deras hus. Tänk er Wetterlin. Tänk er där volleybollarna bodde. Vi (studenterna) har det huset plus de två som står i vinkel med det huset. Fast i Karlshamn då givetvis.
Om folket här försöker spräcka myterna om dartornördar(tungan upp i gommen) så gör de det på ett väldigt dåligt sätt. Idag när jag kom hem så vrålade iaf Slagsmålsklubbens musik ut ur en lägenhet på andra sidan gårdsplanen. Då tyckte jag att nörderiet hade gått lite för långt. Eller ja. Jag tycker att all asom beter sig som stereotypa nördar borde få något slags spöstraff. Det kommer nog bli det svåraste med att bo här. Alla här är nördar. HELA tiden. Somebody save me.

Nu ska vi göra något med alla fina bilder jag skaffat idag. Det kommer bli intressant. Får se om det blir kalrt överhuvudtaget.

Roger and out.

Skolans andra dag

Efter gårdagens ganska deprimerande inledning så fick vi idag sätta oss ner och sikutera lite programmering. Eller ja. Efter det att installationen som tog fyra timmar var klar. Seriously det tog fyra timmar. och sen gjorde vi inte så mycket. Jag är lite orolig att det inte kommer bli så mycket att göra på ett tag, jag kommer inte bry mig om att göra saker och så rätt som det är: PANG! Allt-på-en-gång-skitsvårt.
Tills dess får jag väl sitta i ovisshet och grubbla.

Det finns sjukt mycket nördar i klassen. Och sen finns det de som bara är skumma. Jag vetefan var jag hamnat. This is definetily not Ecuador!
Kommer väl att lösa sig till sist.

*slut på nörderi*

Det är tråkigt att laga mat. Det tar tid och det är så svårt att välja vad man ska laga. Jag vill nog egentligen bo själv. Då kan man dessutom ha exakt den ordning man vill i HELA lägenheten. Det vore skönt. Tänk att återigen få ha sin king-of-no-pants-day på söndagar.

Ska leta efter lägenheter hela tiden.. Can't wait to live on my own. Den här hyran går inte att ha. 

Nu ska jag fan ta och sova. Och nästa gång jag kommer på något häftigt så ska jag skriva det med en gång. Nu förtiden är jag off-line ca en timme om dagen och det vore väl sjutton också om ja ginte kunde skriva något intressant någon gång.

*dansar*

Och just det. Nedan ä en bild över min lägenhet. Och VIP-folket har redan sett den.Läxor

Jani, inte en dag hann gå på den här skolan förrns man fick läxor! *tyckaomsmiley*
Smällar man får ta tycker jag.

Vi fick se lite häftiga grejer som en kille hade gjort. Tyvärr fick vi inte se Metronome som jag hade hoppats. Det är tydligen inte min skola som gör det, utan en annan två-årig KY-utbildning som ligger i samma hus som min skola *bliliteledsensmiley*
Men det vi fick se var inte sämre. Eller, det var ju inte värdigt next-gen men det första spelet var het klart coolt. Ett shoot'em up baserat på ljus. Jag tror att det var pixelbaserat. Det såg skitbra ut iaf. Gillade skarpt alla partikeleffekter. Men å andra sidan, snygga sådana kan ensamt göra ett helt spel, så det kanske inte var så bra trots allt.

Ok, om vi slutar nörda oss en stund så att ni andra kan ta och läsa också.

För det första ska jag göra något som en bekant till mig har väntat på länge:
Jag tar tillbaka vad jag skrev om Ida för ett tag sedan. (
http://roger.webblogg.se/2005/july/ibland-har-man-tur.html) Hon har tydligen aldrig nonchalerat mig. Jag har heller aldrig påstått att hon är tolv (12) år, så ni som tror det kan sluta tro det med en gång.

Efter skolan idag var jag och köpte biljett hem. Känns lite kluvet att åka hem efter den brakfest jag ändå hoppas att det blev hos mig. Men. Har jag tur så ser jag lite folk som inte kom dit. Och har jag ännu mer tur så kanske jag får prata med dem.

Jag tror att jag fick SMS någon gång inatt också. Jag har för mig att jag svarade på ett sådant. Om någon fått ett ologiskt SMS från mig så kan ni bortse från det. Jag var nämligen ganska trött då jag skrev det.

Nu ska jag göra min första läxa. Den ska hör och häpna lämnas in på papper. Handskrivet om man vill. Ha! Det trodde jag aldrig om den här skolan. Som tur var övade jag på att skriva för hand förra veckan.

Tusen kramar till de som vill (och massor fler till de som läser vad jag skriver)

/längtar snart hem

Nyifnlfyttad

Eller ja, rubriken borde snarare vara: Bredbandet inkopplat.


Kom fram igår. Packade upp i princip allt. Åt Mcdonalds-mat. Inte för upphetsande, men jag var hungrig och mamma bjöd *stortleendesmiley*

Idag har jag mest gjort ingenting. Träffade mina room mates. De är inga nördar iaf *jättegladsmiley*. Och jag tror att jag känner Pers (det är den ene av dem) bror. Men ja gär inte säker. Får forska vidare i detta.


Ok i går då: Saknade er alla så fruktansvärt mycket. I morses var det inte bättre. Och sen på dagen när jag blev själv i lägenheten var det riktigt illa. Då startade jag lite musik. Och dum som jag är så startade jag James Blunts skiva. Tog tre låtar innan jag fick någon slags instängd panikångest.
Bytte fort som attan till Liptones. Har visserligen mycket fina minnen till hemmavid med det bandet också, men de är mer åt det tokroliga hållet. Inte så illa alltså.


Satte mig och kollade på Konungens Återkomst [mihistaaaaaaake!]. Jättedeppig.


Ni anar inte hur mycket jag saknar er. Jag är jätteglad över hur många som kom till min fest. Jag hade väldigt trevligt och trots att jag inte var vid mina sinnens fulla bruk så försökte jag ändå få er att förstå att jag menade allvar när jag sa hur mycket trevliga människor ni är. Jag lovar. Hade jag fått göra om det (vilket jag kanske får) så hade jag varit spiknykter och ändå sagt samma saker och kramat er lika länge.


***


Fick igång bredbandet. Via MSN får jag reda på att världen inte förändras bara för att jag flyttar. Känns skönt. Nu kan ja gå och lägga mig ganska lugn. Kanske borde oroa mig för riktiga saker istället. Typ att skolan börjar i morgon.


Hmmm... Which reminds me. I should get some sleep.


Åker snart

Nu är det mindre än fem minuter tills jag åker....

*sadfacesmiley*

Det blir aldrig som man tänkt sig

Taket, som vi började bygga för en stund sedan, har inte blivit färdigställt till den grad jag velat. Det som ska vara en altan liknar mest ett syretält för Michael Jackson.

Men fest blir det iaf. Och jag får låna häftig-grejen av grannen. Score!

En rörigare dag än lovligt

För det första:
Jag hittade en grej som jag tänkte att vi kunde ha kul med på fredag.... men självklart går jag och har sönder den... får se om jag lyckas sätta ihop den igen. Annars ska jag gå till grannen i morgon och hitta en lite mer krävande grej. Krävande men dödligt rolig. Eller ja. Kanske lite för macho för många i sällskapet. Jag ger er två timmar, sen har alla provat den, vare sig ni vill eller inte. That is: Om jag får låna den....

Nummer två:
Jag lyckades tappa bort mitt körkort i några timmar, inte bra. Särskilt inte som jag körde bil utan det. Dum dum dum.

Third:
Mitt kontokort försvann i samma veva. Jättenervös.

Err... sen hämtade jag bananlådor. Så nu har jag börjat packa på allvar. *ledsensmiley* fast när man packar så hittar man massa gamla saker. En del bra, en del mindre upphetsande. Bra grejer kan nämnas vara:
En badboll formad som ett av de där hundmonstrena i mariospelen.
Mindre bra:
Örngott från en f.d. flickvän *konstigtleendesmiley*

Och för att svara på lite kommentarer på det här bygget:

Sanna: Jag har inte ditt nummer och kan därför inte ge dig ett sms. Men jag hoppas att detta ändras på fredag.
Syster: Ge fan i att tacka när det inte finns någon som helst anledning till det. Jag kan ju inte direkt förstå vad exakt du tackar för, men att tacka känns bara överflödigt. När jag gör något riktigt häftigt någon gång, då kan du ju tacka. Men än så länge uppfyller jag bara mina plikter som bror. Och då behövs inga tack. Din vänskap är tack nog.

På återseende alla!

Början på slutet

Ja ni allihopa. Nu drar jag snart.


Har börjat packa nu. Det var nog det mesta jag kunde göra för att verkligen förstå att jag ska flytta. Jag blev skitdeprimerad och har hittills bara packat kläder (jag är kille så det var inte så mycket).


Veckan i review:
Jag har varit tokorolig för min syster (ja inte den biokogiska, hon får skylla sig själv med allt hon gör faktiskt). Hon mådde pyton från lördag natt fram till igår. Och mår hon dåligt då mår inte jag bra. Alltså: första delen av den sista veckan har gått åt till att oroa mig för henne. Luckily så löste sig allting till det bättre.Det var längesedan jag blev så glad! Ärligt talat skitglad i hela magen i går!!! =D

I lördags var det Maratonrock. En parentes i sig. Fast! Liptones spelade!! Jättefest! Och så träffade jag Kristin också *stort leende*. She was totally stoned. Det var något avd et roligaste på hela kvällen.

En annan helt tokig sak var: *trumvirvel* Peter Petterson! Han var tillbaka från lumpen över helgen och förgyllde hela Lördagen ungefär. Eller ja, han och Liptones.

(sitter i telefon med min syster just nu(hon sjunger konsitga saker))

De pratade om avsked på radion idag. På Frank tror jag att det var. Jag blev om möjligt ännu mer deprimread än när jag packade. Sen kom jag på att det är fest på fredag. Nu bryr jag mig inte att jag bjudit över 60 folk och att allt kommer gå åt skogen. Jag ska ha fest som en tok...

Hahahah! Fick SuperPlay i förra veckan! De skrev om min skola! *lycka* Den är tydligen helt överdrivet och groteskt bra. de utvecklar just nu spel till Next-Gen-konsolerna (PS3 och Xbox360) och spelet verkar bli vad Oddworld-serien aldrig riktigt lyckades nå upp till.  Åh, nu känner jag mig sådär härligt nördig!! Älskar min skola!!!1!

Nä. Nu minns jag inte allt vad som hänt. Det har varit en omtumlande vecka iaf. Både på gott och ont. Men jag är iaf glad att jag är så bra som jag är, jag hade rätt angående min systers förhållande! Två poäng till mig och fortsatt lycka åt henne.Nu ska jag nog fortsätta packa lite känns det som. *deprimerad igen*

Syns på fredag!

Hoppas det ska smaka

Har byggt klart taket idag. Ska målas och sättas på plastgrejer, och sen ska väggarna dit också. Men det får bli i morgon!

Hoppas att det duger åt er!

Byggare Rogie

Ja, ni. Sitter här och tar igen mig efter en eftermiddags hårt arbete. Är mitt i konstruktionen av ett altan-tak som förhoppnignsvis ska skapa mer värme åt mina gäster. Förra kalaset var vissa lite frusna och jag hoppas med detta bygge kunna bringa ordning på detta problem.

 

Tog på mig en onödigt stor uppgift igår också. Två uppgifter kanske man ska säga när jag tänker efter.

Uppgift ett: Göra efterrätt åt alla mina gäster. Det har jag lovat dem. Inte för smart löfte, men jag ska ge er efterrätt.

Uppgift två: Försöka få in en omyndig person på det nya stället i stan. Kan bli svårt. Men med tanke på att jag är mate med ägaren nu (duh!) så kan detta kanske ordnas. Håll alla tummar ni har.

 

Nu ska jag sätta mig och fundera över hur snygg Bonnie Wright egentligen är. Om hon verkligen är värdig, ja... Ni som hållt er uppdaterade på bokfronten kanske vet vad jag talar om.
Och så kanske jag ska läsa klart "The Amulet of Samarkand" också. Den börjar bli lite bra. *tipsar*

 

Över och ut!


Nytt ställe i stan!

Jag och Oscar hittade ett nytt ställe igår i stan. Det var hur mysigt som helst. Verldens lyxpub. Skrällen var att det låg i falköping och hade en ljudvolym som tillät prat. Vi var de enda där igår, men vi ska dit igen och vare sig ni vill eller inte så kommer ni att få följa med! Gratis inträde, massa mat, fika och för er som är myndiga: sprit.

 

Wohoo! Snart är det fest hos mig! massa kul vi kommer ha. Gillade Sannas inlägg:
Hon tar med sig alla hon känner!

Mer sånt från er andra! Glöm inte att ta med er mat så det räcker bara!

 

Ska byta telefonabbonemang snart också.. så det får bli en massutskicksinbjudan via sms snart.... för att göra slut på pengarna.

 

Ny server på onsdag också. Då ska jag vara Warlock!


Allsång i Falköping

Gick utomhus i Onsdags. Kom ner till allsången på plantis. Ville egentligen inte gå, men när jag hörde att Sophia skulle vara med så kunde jag ju inte vägra eller hur? Det första som slog mig när jag fick frisk luft var hur kul det var på larN. Det hade jag aldrig trott. Kanske var det goda sällskapet, vad vet jag?

Sen fick jag sjunga i micken. Det var en av de mer attraktiva flickorna på scenen som höll fram micken åt mig. Hon såg ganska glad ut åt min sånginsats. I'm not implying anything, I'm just saying! Fast det är klart. Just sång är väl inte min starkaste sida. Och hon hade pojkvän.

 

Efter, eller snarare en bit in i, allsången så hittade min syster Sophia som hade kommit ner från scenen och tagit en paus. Jag följde efter och fick träffa lite trevligt folk och chansen att bjuda dessa till "hej-då"-kalaset. Hahaha! Fler folk!!

Hoppas jag.

 

Måste avslutningsvis bara säga att min syster (the bosnian one that is) förgyllde ungefär hela den här veckan! Vill bara säga:
Tack!

På återseende!


Mer festdetaljer

Mmm... Det börjar dra ihop sig. Eller ja. Egentligen inte. Men ändå: Det har kommit in uppemot 20 anmälningar av folk. så vi kommer nog bli en del. Jag tackar er på förhand för att ni kommer!

 

Så här är det: Sist jag hade kalas blev det tokigt dyrt. Och med tanke på att jag precis skaffat lägenhet och inser att jag kommerat få leva under existensminium som student så har jag beslutat fäljande:

 

Ta med er egen mat. Vi grillar. Jag har grill, potatissallad, sallad, tallrikar, bestick, senap, ketshup, räksallad, bostongurka, rostad lök och vad som krävs för att er mat ska smaka gott.

Ta med er egen dricka. Vi dricker. Jag kan tänka mig att bjuda på en dricka eller två (svag dricka that is) men jag ser helst att om ni vill bli glada, berusade eller kanske rentav tokfulla, att ni tar med er egen dricka.

Tills vidare: ha det trevligt! Och minns detta: Att oroa sig över framtiden är lika effektivtsom att lösa ett matematiskt problem genom att tugga tuggummi.


LAN

larnlarnlarnlarn!!!1!

Fest

Den här gången säger jag i alla fall till i tid! Förra gången blev det ju lite hastigt på sådär. Men nu ska jag utannosnera ordentligt:

 

Fest hos mig den 26:e Augusti ~kl18.00
ALLA är bjudna
Officiell anledning: Jag flyttar till Karlshamn och måste säga hej då till er.

 

Så, nu vet ni det!
Detta har bara varit allmänt kännt i två dygn men det har redan börjat ramla in anmälningar. Jag gillar mina vänner :D


datoR

Hittade en bradator idag.

Ska beställa i morgon. "Måste" ha min moders godkänannde också.

 

But since she ain't home.... hehehehe


Jag och syrran!

Jag och syrran!

ahhh, alla dessa minnen från studenten....

hits