Men Det Blir Inte Med Tåg

Satte mig i skolan nu. Vädret utanför gör mig dock bara frustrerad. Jag har faktiskt suttit här lite, tidigare idag så jag kanske får gå ut?
Jag går ut och tar med mig kameran. Det blir bra. Det sitter massa häftigt folk och grillar och har sig överallt. Någonstans borde jag hitta något att ta kort på. Vet ju vad
jag vill ta kort på egentligen. Det kanske jag får sen. Gillar inte "sen", även om det är bättre än "förut".

Nu har jag dessutom rört runt mina papperslappar när jag skrivit så kanske bäst att bara sluta att sitta här. Min lägenhet är faktiskt snäppte trevligare än detta rum. Heja balkonger!

Mer än 70 dagar har gått sedan jag var hemma. Tror det är 76, men inte helt säker. Visst har jag haft besök och så, men det finns några som jag inte träffat alls på den tiden. Har inte rakat mig på några veckor heller, kan inte minnas hur länge det har gått, men jag vill ha av det ganska snart tror jag. Det är inte snyggt (jag har dålig skäggväxt) och det kliar ibland. Får behålla det förbi redovisningen iaf. Vill visa mamma.
Jennifer vill säkert vara medbrottsling när det åker av också.

När Jag Blir Stor

Jag vill skriva ut alla mina kort. Verkligen alla. Har 7000 bilder på min kamera (hittade en snabb-knapp vid 3000 ungefär) och vill skriva ut alla bilder när jag når 10,000.  Det kommer kosta lika många kronor. Jag vill ändå. Grrr....

Och så vill jag ha en canvas av Jennifer. Eller föreställande Jennifer. Det är lite samma, spelar inte så stor roll.

Så vill jag bjude Ida till den 7e. Det blir lurigt jävel. Kan ju alltid fråga Kalle om han kan lösa *smil*

HDjklfaslesawrlksgdÊ!!

Jfdjfdslkfjawelökgfnmz sdödjkaö awepe gjz zxöfka eöejgözsa gaöakåea ajrfeaäojr aöjöaw erogaj fögsmfa öaeöojktf fökaöfds aslögjk gakldsfmvzlkxcnvl 4ewr'Å3W43W5ÄQ34ÅwöPpå3i 43li3ewjhr LJ 4ELJSRETG LPÖJ jwl4iuosrelökjg zsfdlökjglö4kjt slfkdg aöklsjrg öxcbvzö R*S¤%&Å45376 Wgä'ksDRjts ERÖojtya Roögjz föxlvjgaö- re5tja4wotöjaöfdsogj afdsäpotgw ertafdsga
4
adf
g
a43ktsaödrfklgjslödfkgj a4%aik gAÖO4tJA fdögijoaäp39utpaifgjslkfdnglsakfjgklcvklepoeovmcösödölfk s d,gm fdrlr r flflflr r rr fäfd.f saerrröpgls fdgSdfgSdgfse5rötykh vg-b.,f hdfg

%&(%(¤#tKefoö

Fast jag är arg.

Älska Till Vad?

Veckans sex-låt
Så är det.

Helt trött. Men silver-kanten närmar sig. Snart är vi där. Hela vi. Hela allt. Hela jag.

What Just Happened Here?

Dansar runt till Limp Bizkit och Lillasyster på mitt golv medans jag "städar". Slog mig att festen (som alla är bjudna till) infaller på grund av det datum som jag nämnde häromdagen. Eller rättare sagt. Jag och mamma firar 66 år ihop på det datum som hade med alla sexor att göra. Fler sexor! Dessutom var det den sjätte i söndags när jag kom på allt.

Jag är rädder.

Hoppas lite på att Juden ska komma. Det hade varit sjukt mysigt. Fan. Det är ju den 7e! Då är det ju avslutningskalas för min skola också. Samtidigt kan man säga. Spännande värre.
Måste dra Tyskland.

"Och vad hon än sa, var det till mig
Den där fantastiska varelsen var min tjej."

Martin visar efter ett par album återigen var det blå skåpet ska stå.

****

Your flower broke. Sorry. Har spontan-lagat den. Men den åker nog ut när jag flyttar.

Bitch Ass

I am fragile.
Clearly not fragile enough.

Sug på den ni era smygläsare!

Feedback'd

Såg Waterhorse: legend of the deep nu. Håll er borta från den.

Fick en lapp till idag. Den var värre än förra. 2 veckor > 24 timmar kan man säga. Men jag räknar ner. Till massa grejer. Malmö, Tyskland, hemmet, Gabriel och fest. TILLEXEMPELT.

Jag tröttnar inte.

***Edit lite senare***
Jag brukar inte räkna dagar och sån skit, men jag gjorde en liten app på min google-sida som räknade ut hur längesedan jag och Jennifer blev tillsammans. Slumpen föll sig så att det idag är 666 dagar sedan vi blev ihop. I rest my case.

***Update, nu är jag rädd***
Errmm.. Det är tydligen också 66 dagar kvar till det datum då vi blev ihop för två år sen...

hits