El cruising-O

Ang den senaste festen:
Ja jaevlar. Då var det fest igen då. Falköping erbjöd i går den minoritet somi folkmun kalas "raggare" att synas lite extra. Nascoo Yankees anordnade (som vanligt vid den här tiden på året) cruising. Stora fina bilar från 50-talets amerika, blandat med andra åk av varierande kvalitet, paraderade genom staden från tidig dag till sen natt.

 

Jag gav egentligen fan i vad det var för bilar eller om det var cruising eller inte. Jag var mest intresserad av att komma ut lite nu när alla trevliga folk har kommit hem från sina semestrar och utflykter.
Jag träffade tusen trevliga folk.
Eller ja, iaf ett par stycken.
Lars var hemma för ett ögonblick, och om man bortser från i onsdags utanför bion så har jag inte träffat honom sedan han ryckte in vid månadsskiftet. Det var ju lite kul.
Mer roligt var att Per-Adam var tillbaka från sin lumpen. Han hade med sig en vän. Vetefan vad han gjorde här, men the more the merrier som man brukar säga där jag vill bo.
Jag träffade Sophia och Martina också, Mycket trevliga människor även om gårdagens möte var väldigt kort.
Och som vanligt (hur skulle en kväll ute se ut utan henne?) så träffade jag min syster =D

 

Kristin var hemma också. Jag visste inte att hon hade varit borta, men jag har ändå inte träffat henne sedan studenten. Vi hade förvånansvärt mycket att tala om. Om hur tråkigt det är med fyrtio timmars arbetsveckor och hur det ska gå för mig nu när jag ska till Karlshamn och studera.

 

Den allra trevligaste encountern var nog ändå Ida, som jag inte heller sett på hur länge som helst. Tyvärr var hennes vän med och drog iväg med henne i ungefär samma stund som jag öppnade munnen och sa 'hej'. Så .... jag hoppas på ett längre möte senare någon gång.

 

Ang Karlshamn:
Det ser pyrt ut med lägenheten. Det finns inga studentbostäder kvar. dettta kan faktiskt bli ett problem. Men det löser sig alltid i slutändan. Jag är faktiskt överdrivet sugen på att bo där nere nu. Ny dator(ett måste), ny klass(iofs lite skrämmande, min förra var helt oslagbar), ny stad(detta blir jättetrevligt), nya uteställen(as if I care egentligen), ny uppkoppling(WoW!), nytt språk (kom igen det är Blekinge), nya vanor (förhoppnigsdvis bra) och massor andra heftiga saker.

 

Nae, nu ska jag leta vidare efter en dator. Måste nog beställa både den och kolla efter reservlägenhet i morgon.


Ibland har man tur

Så.... Festen hos Sophia igår blev kortare än väntat. efter ett tag hade en del folk yttrat sig om att ta sig in till staden. Lite svinigt mot värdinnan tyckte jag men ok då, I'm game! Vi drog så vi kom dit i lagom tid (kratis inträde) och väl där så upptäcker jag till min glädje att Blisterhead spelar. Inte fy skam.
Innan de spelar tar jag och Lindis en rundvandring och kollar läget vid Dagnys. Här träffar jag den första personen som inte känner igen mig: Mojje Andersson. Det tog en stund men till slut hälsade han på mig.
På väg tillbaka träffade vi Ida och hennes klick. Blev ganska nonchalerade så jag satte mig med Lindis på en parkbänk och lät honom dricka upp sin öl.

Inne på Plantis efter det att Blisterhead spelat träffade jag person nummer två som inte kände igen mig. Jag fick låna Pers glasögon innan Richard Lindgren såg vem jag var. Lite roligt. Men när han väl kände igen mig så var han så glad att träffa mig.

Kan ju också nämna att jag och Karin och Johan och Jimmy och Per och Daniel och Fredrik och Martina röjde ganska rejält till Blisterheads spelning (inte alla samtidigt dock)
Min nya hatt var borta en stund också. Tyvärr kom den fram igen :(

Just det. Ska öppna bar med Robin Nilsson också.

Och avslutningsvis vill jag bara framföra att jag och Lindis fick Ida och Sanna att hångla med varandra.
Säger bara en sak: Wohoo!

Ses på nästa fest ;)


hits