You break it you buy it

Har länge velat svara på såna där frågor. Du vet. Såna som man får och ger till varann via mail, bloggar, gästböcker och "Mina vänner"-böcker. Tyvärr har jag aldrig hittat frågor som passat mig. De är antingen för tråkiga, för vanliga, för klämkäcka eller så bryr man sig inte om vad man svarar för ingen komemr läsa ändå. Så jag hittade på mina egna frågor. Eller snarare: de kommer fram lite då och då, och jag vill få frågorna stälda till mig men ingen frågar mig någonsin, så jag får fråga själv.

Vilken kroppsdel har du aldrig varit nöjd med?

Men jag har alltid varit nöjd med min kropp. Jag tycker jag ser fantastisk ut. Det säger Syster Sofie. Och hon har rätt ibland.
Seriously?
Jo. Den är het. Kolla. Inget fel någonstans. Schyssta smala armar, mage som folk kämpar för att få, hår som alltid ligger där jag vill, stora tår och så luktar jag gott.
Vad vill du ändra på dig?
Mina fingrars ständiga kontakt med ansiktet. Jag pillar på minsta lilla förnimmelse till finne eller pormask. Det hade varit skönt att sluta med det. Knäcka fingrarna har jag nog slutat med helt, men det där jävla ansiktet (och ryggen) blir antastade av mina händer så fort de får en liten liten ledig stund.
Varför har du ingen porr?
För att jag inte har fattat grejen. Jag är kille. Alltså ska jag ha porr. Men jag har aldrig haft behovet av porr. Har sett ytterst lite i mina dagar, men det jag sett har varit mest
fantastiskt roliga saker. Så det har inget  med att det är kvinnoförnedrande eller kränkande mot tittaren på något sätt. Jag är inte så insatt att jag kan säga det.
Sämsta musiken i världen?
Alla kategorier någonsin? Måste vara nån slags trance eller nå' annan skit. Jag har länge sagt Depeche Mode, men det har visat sig att de har gjort en eller två bra låtar. Det finns saker som ligger utanför skalan. Men de sakerna ska inte få mediauppmärksamhet. Let's just say this: Hultsfredsfestivalen är off.
Snyggast? (fick den frågan av Juden en gång om jag ska vara ärlig)
Kan faktiskt inte svara. Tyvärr. Jennifer är den vackraste människan jag känner. Men sådär på rak arm snyggast liksom? Jag vet ju inte sånt! Jennifer är skitsnygg. Varför ska jag vara tllsammans med någon jag inte tycker är skitsnygg?
Hon är nog snyggast. Har ingen sån där kändis som Juden vill att jag ska ha.
Oroligast över...?
Men framtiden för i helvete! Vad ska jag göra efter den här skolan? Då står jag där igen. Vid någon slags déjà vu för vad som var för tre år sen.

to be contd.

Is all about <7

Kollar Superbad. Jag vet inte hur amerikansk eller representativ filmen är, men jävar vad alla går omkring och är kåta. Jag vill minnas att jag var så konstig när jag var liten också, men jag kommer inte på det. Några riktiga killar har jag inte umgåtts med heller verkar det som. Riktiga pojkar är ganska jobbiga. Kan inte se sex-skämten ordentligt tor jag. De går inte riktigt ända hem.
Poliserna though: Bra skit.
Åldersskämten: Också roliga.

Men varför sex?
I. Don't. Get. It.

Bra film ändå.

***Update***
Ryser än idag av "The White Tree". Ellen vet exakt när.

**kl 16:30**
Kan det vara så att jag har min första söndag utan att må skit? Utan att vara arg?
Bara 8 timmar kvar av dagen så vafan. Man kan ju alltid hoppas.

Hur mycket gillar du
Kim Possible?

Spår 7

Ingen som någonsin fattat vad jag menat. Med de där titlarna. Och jag kommer glömma det. Så jag får väl va i helvet skriva ner det här och nu.
Kommer egentligen bara ihåg vad "spår 3" är: Svordomsvisan med Magnus och Brasse. Men jag anar att "spår 2 (refrängen)" är sick sick sick med Queens of the Stone Age.  

Spår 7 är Wake Up med Rage Against the Machine. Så vet vi det.
För hur mycket jag än tror att jag tycker en sak, elle rhur mycket jag än känner för att strypa tillgången till kommunikation så hittar man ibland saker liggande i små hörnen av blogosfären som gör att man mår dåligt av motsatta anledningar. Jag trodde inte jag betydde all that. Jag börjar ana att jag kanske betyder all that. Om
de där små bara kunde fatta det också så vore det bra.
Ska skriva. Har jag nog sagt förut.
Och jävlar så mycket skit jag skrivit på den här sidan. Jag är lite som Bert. Killar får ju inte skriva dagbok, men jag har lyckats göra det på något sätt ändå. Det är lite fel. 

Om jag går tillbaka ett år och läser känner jag inte igen mig. Vafan. Går jag tillbaka en månad känner jag inte igen mig. Det är sjukt. Sjukt intressant. 
Har sagt en del fåniga saker genom mina dagar. Men alltid sanna. Om än bara sanna för stunden så sanna hela den stunden. Och människor har ändrat sig. Mot mig och mot andra. Jag skriver varken bra eller intressant. Det spelar tydligen ingen roll. För ibland så läser folk vad jag vill, och det helt utan att hora ut min blogg-adress på msn. De som har hittat mig har sökt mig aktivt. Det är hedrande att en så duktig och inspirerande människa som Sanna tittar förbi ibland. Då 
blir man glad.
En av de skummare grejerna är att jag aldrig brytt mig om vem som läst här. Nu för tiden har jag en fast skara på 6 personer som tittar förbi när det händer saker. Jag brukar inte skriva när jag är med Jennifer. Då får hon ta ganska mycket av vad jag tycker och känner. Så ibland händer det att jag tycker saker jag inte kan säga till henne. Och då får man hitta andra medel att uttrycka sig med. Det här är ett av dem.

Nu har jag varit egenkär nog, dags att gå hem. Då händer väl mycket oundvikligt och dumt.
Damn hell. Jag sitter kvar en stund till då.
Shaitan!

Pandasoppa

Hur många gånger till funkar det?
Damn.

Världens bästa spel alla kategorier är:
Portal.
På jävligt nära andra plats:
Psychonauts.

Jag och Kalle sitter och spelar det nu. Det är fantastiskt ner i minsta beståndsdel. Allt är inte helt hundra, men designen är så fenomenal att det inte gör något att man inte sätter alla hopp eller att grafiekn buggar ur till och från.

***Senare på samma dag***

KAN inte hjälpa det.. Men jag blir helt shaky av sån skit. *jättesvordom*^4

***Uppdatering på kvällen***

Vem som vill får hjälpa mig. Det får inte vara knark eller sprit.

Gabriel diktar:
Ost är som flickans lilla, smakar gott men luktar illa.
(Don't blame me, I'm just quoting)


Never mind. Jag kan inte stå för det.

Dagens.

Slänger upp bilder varje dag tills jag slutar. Om jag är duktigt nog vill säga.
Njut!

Spår 3 (hela sången)

Att säga en sak, vilja något annat, göra en tredje, klaga på en fjärde och sen bli arg för den första grejen. Jag gillar det inte ens lite. Det retar mig in i märgen magen. Jag får vissa symptom av illamående mag-smärta.

Usch! Usch! Usch! Usch! Usch!

Saker lockar. Dåliga saker jag inte är helt hundra över.
Snart smäller den. Ett vardagsrum på röven kanske?

Spår 2 (refrängen)

Kan inte hjälpa det. Folk är fria till lite vad som helst. Men g'damn det vänder sig i magen.

Då kommer GB som en räddande .... Ja, nåt som räddar. Jag blir inte av med honom på nåt sätt, och det är ibland ganska tur. Daniel muntrar upp lite också med midnattligt vetanskligt tänkande. Sådana saker uppsakttar jag.
Vetenskap och fakta rules.

Tror jag är bättre än jag är....?
Tror jag vet mer än alla andra...?

Problemet ligger i att jag faktiskt vet att jag är bättre. Det kommer att bita mig i ansiktet om ett tag. Stackars mig oss.

BRUNT! Huset är BRUNT!

I'm also into cats.

You're supposed to say Uno you cheating son of a bitch, it's a mexican game.

För 19 veckor sedan var det varmt. Då åkte jag skateboard och studerade i skolans bibliotek. Nu har jag blivit 58 erfarenheter  (inte räknat alla, men de flesta handlar om förhållande till människor) rikare och det är kallt som stryk. Det vill jag inte. Jag vill ha varmt.
"Vad ska du göra sen?"
Tack för den. *jävlaskitsmiley*

Kanske ska börja kolla på hyresrätter på andra sidan jorden...? Det vore coolt.

Men först! Två AI-labbar som inte är klara, och ett projekt som ska ta över all min tid!
Damn it. En hel tenta före det också. Trist.

Året började halvdant. Men ojsan så bra det kommer att bli. 2006 beware!

I beg of forgiveness. Sorta. Kinnda.

Suddig. Men jag gillar hon.

image23

hits