Alkohoglet

Att dricka eller inte dricka.
Det är ingen fråga för många.
To me it is.
Shit hurts. More than you think.
More than you could ever know.
You know why it hurts. Just not how much.

Fuck it.
All to hell.

Veckans band: Deftones.
De är arga på riktigt. Och ledsna. Men ganska glada om man lyssnar lite snett. Synd att jag ska behöva tycka om ett band Kalle lyssnar på.

Inanimate objects

Ok. Snyggaste ögonbrynen i världen. Alyx Vans. Om jag fick ha några ögonbryn framför mig vore det dem. Skit i parallax-vad-det-heter. Strunta i mapping fram och tillbaka. Tekniken bakom spelar ingen roll när resultatet blir så bländande. Åh sicka ansikten de har!

Och när vi ändå är inne på ämnet om saker som man kan tycka om som inte är på riktigt. Jag gillar DOG. Han säger inget. Hans far försöker inte få mig att göra honom gravid. Blev faktiskt lite chockad där en stund. Det var helt plötsligt inte snyggt gjort. Jag gillar saker som
inte pratar, men behövs. Jag kan tänka mig att Ico och Jorda-förhållandet var bra. Jag vill också ha något bra i det jag ska göra.

Min morbror tycker att jag ska skaffa magmuskler. "Det behövs inte många per dag för att det ska bli resultat" (varefter jag får reda på att syrran minsann gör 200 stycken per dag). Usch. Nej tack. Anstränga sig när man är så nöjd med sin kropp som jag är? Tror inte det.
Jag gillar mina armar. Men blev tatuerad inatt tror jag. Den var ganska snygg. Minns inte om det ens var på armarna eller hur den såg ut. Men snyggt var det.

Hat och hol

Vill kunna dricka massor sprit. Men ju mer jag dricker desto mer illamående blir jag.
Och arg.
Och ju argare jag blir. Desto mer dricker jag.

Fitta.

There. I said it. Fult ord. Men fan så arg blir jag.
Är jag.
Kommer jag alltid att vara *gråter*

*** Update ***
Ändra det sista där till *skriker*. Det passar bättre. Förresten. Det kanske ska vara *gråter* men fan inte för någons skull!
Gillar Tobias mer än jag trodde.
Gillar också Juden mer än han vet.
Vill leka med Juden i morgon. Hoppas han är ledig.

Massa spel

Det kommer tusen spel den här veckan. Min 360 är trasig.
You do the maths. It's terrible!
Assassin's Creed kommer i morgon eller på måndag. Beställer man från utlandet får man vänta. Men vad gör det när man ändå inte har någon konsol att spela på!? *ledsenansikte*
Så. Får dra till Kalk. Blir väl bra I guess.

Försöker bygga saker till skolan. Oj vad bra det går.


Episod 1 (fast egentligen två)

Hade en miljon saker att skriva igår. Kommer inte ihåg mycket nu. Det är synd.
Hmm...
Kanske kommer på saker senare.
MIn xbox var elak igår. Den gilla rnog inte att transporteras.

Värld av krigs-hantverk

Varit på min första lektion i Skövde. Löser sig bara schemat (som just nu är fucked down) och jag får hem min dator så jag kan få lite jobb gjort så blir det skitbra.

Lekte med Jennifer i går också. Kom till lvl 15 (fuskade på 6an tror jag).

Vill bygga hus med fula färger!

***Update***
Hasse tipsar om det här. I find interesting.

Och just det. Listan över radio-kanaler som går att lyssan på krymper för var dag. Jag gilla rinte var det här är på väg. Det handlar för min del om fler saker än A- och B-listor på P3. Ganska mycket kan komma att stå på spel.
Jag vill passa på att lovprisa min Zen. Den spelar vad jag vill. Heja Zen!

Ubuntu-installationen går inte som jag vill heller. Och den lilla läxa man skulle kunna tycka att jag fått. Ja. Den gör jag inte.
Bad boy!
Och redovisning på fredag. Måste förbereda den as well.
Om någon kan ge mig ett ställe att studera på så vore jag tacksam. Ni som kan erbjuda er en sån plats har säkert min mail. Knock yourself out.

hits