Oh noes

Har inte varit här.

**Update lite efter midnatt**

Syrran gillar ju mig iaf. Det är skönt att veta.
Tur att jag tycker om henne också.

Min mail har för övrigt varit trasig i en vecka. Eller ja. Snarare två. Varför det? Jo. Någon bestämde sig för att skicka en låt till mig som min mailklient (det underbara
Thunderbird) inte pallade att ta hem eftersom timeouten var för lågt satt. Vad var det för låt undrar ni? En dålig låt som jag varken lyssnat på eller kommer att lyssna på . Så fort jag fått hem mailet åker det i trash-canen. No offense alla konstiga människor som gillar finlandssvenskar med en konstig förkärlek till fula frisyrer . Filer som sabbar min dator i en vecka och gör så jag måste använda Hotmails egen hemsida gör mig arg. Sen får vem fan som helst kalla mig trångsynt.
*meränmiltirriteradsmiley*

Att övertyga en muslim om att Jehovas vittnen har rätt är inte lätt. Att övertyga en vegan om att kött är hälsosamt för kroppen är svårt. Att få en tjej att sluta gråta på fyllan är ens dumt att försöka med.  Att övertyga Oscar om att sluta WoW:a är omöjligt.
Näst efter det kan man försöka påverka mig och mina åsikter och tycke.
Lycka the hell till.

****

Lars kanske kommer ner nästa vecka.

Five days

Snart får jag främmat.
Sitter i skolan nu och försöker rätta till lite saker, men får inte direkt tummen ur. I'm a weak-minded person.

Ah well...

Över 100 views på brafilmen nu. Det är coolt.

Suttit och spelat Lumines alldeles för länge nu. Inte bra för pôjka.
Åt iaf frukost på balkongen. Smått kyligt men inte kallt. Ganska trevligt faktiskt. Har även börjat städa. Det är coolt.
Saknar folk.
Kanske ska ringa någon. Ingen verkar ju vara här när jag är det.

**Update**

Varför ska man skämmas för att man tror sig vara bättre än andra? Det är väl inga fel med att veta det. Är det bättre att gå omkring och se sig själv som mindre värd än resten av befolkningen?  Hmm... Blir man katig bara för att man tror på sig själv?
Hmm.....

Liberty City

Jag kommer troligen köpa GTA IV. Skäms jalite för att erkänna, men vafan, det ser ju bra ut. Och Rockstar har ju faktiskt köpt in Euphoria-motoron (courtesy of NaturalMotion) som jag sett lite tech-demos på. Den kommer göra ungefär hela jävla spelet. Det ser jag nog fram emot mest.

Ska köpa ett spel på lördag. Verkar osm att det har kommit ner till följande:
Table Tennis
Dead Or Alive 4

Vettefasen vad det blir. Men Karlskrona blir det iaf. Och multiplayer ska det vara. GB och jag börjar tröttna på samma spel over and over. Så vi spelade inte igår, utan analyserade Halo3-vidocen som släpptes i veckan.
"Fort! Spola fram till 4.45! It's awesome!"
"Jaja, men kolla 5.56 det är något skumt till vänster där, du måste frysa bilden precis..."


Saknar Jennifer.
Dumt att göra det efter två dagar. Tre kanske. Det tickar ju bevisligen på här nere. Hon kommer snart ner. Hoppas jag. Om inte Ida gör som jag sa åt henne *smileyface*

Ahh.. Sniffade mig in här och kollade lite.. Vilket fick mig att minnas att jag ännu inte länkat till världens allra bästa film just nu.

Back in red

Det rimmar inte.

Snart kommer Ida och hälsar på. Det kommer gå åt helvete för henne.

Ska se om jag kan rädda Elina iaf. Hmmm.... Klurigt....


Att vara hemma kan vara tröttsamt. Elle rhelt underbart.
Att köpa ut är dumt. Gör inte det barn. Och om ni gör det. Se då för fan till att städa upp efter er. Damn you.

Jag ska se Red Hot i sommar

Yellow

Feck, feck, feck, feck, feck, feck, feck.

Jag svor inte. Haha!
Still:
FeckFeckFeckFeckFeckFeckFeckFeckFeck!!

Så nära. Jag har det där. Jag styr dit jag vill. Jag hamnar där. Väl där så fryser jag. Helt stum, tyst gapande mun och inte mycket att göra åt saken. "Ingenting" är väl närmaste jag varit. I could have just shut the hell up form the start.
FeckFeckFeck.

Syrrans låt på xboxen nu. Ska fråga om jag får hosta den så folk får lyssna på den. Hon har ju varken skrivit text eller musik så det kanske blir klurigt med copyright n shit. Kanske ska säga åt henne att slänga upp en MySpace. Det torde vara bra för henne.
FeckFeckFeck

Ska göra något vettigt idagPAUSENOT!

FeckFeckFeck

*stamparmigsjälvpåfoten*

Ja jo....

*hårt*

***Update***

*chanting* Be cool, keep cool.
I morgon: Skola.

hits