Ibland har man tur

Så.... Festen hos Sophia igår blev kortare än väntat. efter ett tag hade en del folk yttrat sig om att ta sig in till staden. Lite svinigt mot värdinnan tyckte jag men ok då, I'm game! Vi drog så vi kom dit i lagom tid (kratis inträde) och väl där så upptäcker jag till min glädje att Blisterhead spelar. Inte fy skam.
Innan de spelar tar jag och Lindis en rundvandring och kollar läget vid Dagnys. Här träffar jag den första personen som inte känner igen mig: Mojje Andersson. Det tog en stund men till slut hälsade han på mig.
På väg tillbaka träffade vi Ida och hennes klick. Blev ganska nonchalerade så jag satte mig med Lindis på en parkbänk och lät honom dricka upp sin öl.

Inne på Plantis efter det att Blisterhead spelat träffade jag person nummer två som inte kände igen mig. Jag fick låna Pers glasögon innan Richard Lindgren såg vem jag var. Lite roligt. Men när han väl kände igen mig så var han så glad att träffa mig.

Kan ju också nämna att jag och Karin och Johan och Jimmy och Per och Daniel och Fredrik och Martina röjde ganska rejält till Blisterheads spelning (inte alla samtidigt dock)
Min nya hatt var borta en stund också. Tyvärr kom den fram igen :(

Just det. Ska öppna bar med Robin Nilsson också.

Och avslutningsvis vill jag bara framföra att jag och Lindis fick Ida och Sanna att hångla med varandra.
Säger bara en sak: Wohoo!

Ses på nästa fest ;)


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from aiglet. Make your own badge here.
hits