Två inlägg på en kväll?

Nu får jag ge mig. Men jag tänkte bara slänga ut en allmän fråga (sitter och tittar på femman och mår som... vanligt?)

Måste man orka vara så där jävla glad och trevlig hela tiden? Och om man inte behöver det. Hur ska man vara annars? Och hur gör man när man inte vill vara själv längre?

Och just det. Om någon en s bryr si gom att svara. Svara inte. Säg bara till mig att skärpa mig. För det behöver jag nog mest egentligen.

*massasvordomaröverminegendumhetsmiley*

Kommentarer:
Postat av: Sanna

Gör som jag gjorde när jag mådde kasst. Lipa...lipa...lipa. och när du trott du lipat klart så lipar du lite till. Det är så skönt efteråt. Sen är det alltid bra att lipa mot någons axel och häva ut allt dåligt på denna personen (fast måhända inte så snällt, men det hjälper). Ta en av nördarna vet jag!

Du behöver inte vara glad för det stänger bara inne det dåliga för stunden och bygger upp det. Let it all out. Jag vet att jag tröttnade på att vara så jävla happy hela tiden.

Sen så behöver du inte vara själv, om du inte vill. Kasta dig ut i Karlshamn och skaffa dig vänner. Du måste vara modig Roger. That's life. Sen finns vi alltid här uppe och bara finns. Att återkomma till lixom. You know it...

Postat av: ilma

ey brother! nej, nej, det går inte alltid och vara glad. livet är så att det går upp och ner. men om du känner dej jättenere ibland, så vet du ju liksom, äsch, jag behöver inte ens säga, men jag är faktiskt bara one phone-call away :) sometimes, sad days can be happy. jag kanske får börja skicka ostkakor till dej, vafan, jag jobbar ju på en cheese-fabrik :)

2005-09-07 @ 19:23:13

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from aiglet. Make your own badge here.
hits